Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt

Velkommen til Etnedal ungdomsklubb!

Øyvind Rust (Gabi Becker) - Klikk for stort bilde

Her finner du informasjon om klubben og om ungdomsrådet.
Etnedal ungdom & fritidsklubb er drevet i kommunal regi i nye lokaler i Etnedalshallen. Klubben er åpen torsdager kl. 18-22 for ungdom fra 6. klasse og oppover. Den skal i første rekke være et trivelig sted hvor ungdom kan treffes.

I blant legges det opp til ulike aktiviteter i eller utenfor klubben, for eksempel filmkveld, temakvelder, motordager eller turer. Det er kiosksalg med bl.a pizza.
Inngang er kr. 40,- pr kveld, men de fleste velger medlemskap for hele skoleåret på kr. 280 Dette blir fakturert av kommunene etter registrert medlemskap.

For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder – Øyvind Rust - eller med kulturkontoret. Du kan også bli ”venn” med klubben på Facebook. Her legges det ut informasjon om hva som skjer på klubben.

Lokalene kan leies av kommunen til private arrangement, for eksempel bursdagsfeiringer. Det er et godt utstyrt kjøkken, projektor, storskjerm m.m. Ta kontakt med kommunens servicekontor for avtale om leie.

UNGDOMSRÅDET

Etnedal Ungdomsråd består av 8 ungdommer fra Etnedal.

• Leder: Vebjørn Kompen
  • Sekretær: Dan-Marcus Konstad
  • Silje Saglien Sørbu
  • Hanne Bakken
  • Øyvind Telstø
  • Martin Basset
  • Sindre Espelien
  • Simen Espelien

Rådet jobber for saker som angår ungdom. De planlegger og gjennomfører aktiviteter alene eller i samarbeid med andre. Rådet fungerer også som styre for Etnedal Ungdom og Fritidsklubb.

Ungdomsrådet har hvert år  50.000,- som skal brukes til tiltak for ungdom.

Har en saker som ønskes tatt opp, få i gang aktiviteter eller bli medlem i ungdomsrådet så kontakt Vebjørn eller ungdomsleder Øyvind Rust.
Du kan også stille spørsmål til ungdomsrådet på ungdomsklubben sin Facebookside.

Sist endret 23.08.2017
Kyrkjevegen 10
Bruflat
2890 Etnedal