Skip Navigation LinksEtnedal kommune > Tjenester

Slektsforskning

Ordfører Toril Grønbrekk, Lisa og Darin Flansburd, Per Odd Smelhus. (Etnedal kommune) - Klikk for stort bilde

Alle som er interessert i slektsforskning kan benytte seg av slektsdatabasen S-AGA (Scandinavian-American Genealogical Association). Dette er en online slektsdatabase med dokumentasjon over innbyggere i Norge fra tidligere tider og fram til i dag. Den inneholder også informasjon om norske etterkommere i Amerika.

S-AGA har først og fremst fokusert på Etnedal, øvrige Valdreskommuner, Hallingdal, Søndre Land og Nordre Land, men andre kommuner i Norge er også representert. Adgang til databasen er gratis, men det kreves at man registrerer seg. Databasens adresse er www.s-aga.org/TNG. Under «Register for a user account» fyller du inn navn, epostadresse, brukernavn og passord.

 

Databasen er bygd opp og administreres av amerikaneren Darin Flansburg, bosatt i Minnesota, og Per Odd Smelhus, født, oppvokst og bosatt i Etnedal, og Einar Endrerud, bosatt på Dokka. Flansburg har sterke røtter i Etnedal, to av hans tippoldeforeldre var fra henholdsvis Breiesengen og Espesetbakken.

Alle tre har dette arbeidet som altoppslukende hobby, Flansburg jobber fra sin base i Minnesota og Smelhus og Endrerud fra sine baser i Norge. Det er interessant å kunne koble norske familier med sine amerikanske slektninger og omvent. «Connecting people» er slagordet. Ildsjelene ønsker relevant informasjon fra publikum. Den kan sendes til p-smel@online.no.

Sist endret 07.04.2017
Kyrkjevegen 10
Bruflat
2890 Etnedal
postmottak@etnedal.kommune.no
(+47) 61 12 13 00
(+47) 61 12 13 01
Åpningstider
08.00-16.00 (vinter)
08.00-15.30 (sommer)
Org.nr: 933 038 173
Kontonr: 2140.05.00492
Kommunenr: 0541
valdres-regionen Etnedal kommuneNord-Aurdal kommuneSør-Aurdal kommuneØystre Slidre kommuneVang kommuneVestre Slidre kommune