Bli med på friluftskole i Etnedal

For fjerde år på rad blir det Friluftsskole i Etnedal i starten av august. Onsdag 3. - fredag 5. august kan du som går i 4.-7. klasse på Etnedal skule bli med på et spennende ferietilbud med ulike friluftsaktiviteter. Vi tilbyr bl.a. ridning, fisking, leirplassaktiviteter og masse moro. Et mer detaljert program kommer etter hvert. Søknadsfrist 7.juni.

Om du trenger noe utstyr kan det lånes i BUA Etnedal.

Arrangør: Friluftsskolegruppa i Etnedal i samarbeid med Valdres Friluftsråd og Bufdir. De voksne som deltar er: Jon-Inge Huset, Marte Evensen, Kari Skogstad og Anneli Scheldt Fauske. Etnedal Røde Kors, Etnedal Turlag og Fridom Ungdomslag bidrar også.

Påmelding til friluftsskolen 2022 gjøres ved å sende inn søknadsskjemaet nedenfor. Vi har 25 tilgjengelige plasser og tildeling av plasser skjer etter påmeldingsfristens utløp. Alle søkere vil motta tilbakemelding. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er anledning til å melde på enkeltaktiviteter/deler av friluftsskolen, påmelding gjelder for hele tilbudet.

SØKNADSKJEMA FRILUFTSSKOLE 2022 (2. - 4. august) (PDF, 1002 kB)

Søknadskjemaet sendes på e-post til anneli.s.fauske@etnedal.kommune.no eller leveres til Anneli på skolen.