Informasjon til besøkende på kommunehuset

Klikk for stort bildePå kommunehuset er nå mange ansatte tilbake fra hjemmekontor. Flere vil fortsatt ha hjemmekontor også i tiden fremover, men vi fortsetter å håndtere saker som normalt.

På kommunehuset vil det fortsatt være låst, men du kan ringe inn på servicekontoret så slipper vi deg inn. Telefon nummer er: 61121300. Dette gjør vi for å sørge for at alle som besøker kommunehuset skal kunne føle seg trygge.

Biblioteket er også åpent igjen for besøkende, men publikumspc og PlayStation vil ikke være tilgjengelig på grunn av smittevernhensyn. Men vi har fortsatt trådløst nett, så ta gjerne med deg din egen iPad, pc, mobiltelefon eller lignende.

Hvis du ønsker å snakke med en saksbehandler må du avtale møte på forhånd. Da kan du være sikker på at saksbehandler kan ta deg imot, og at møtet kan skje på en trygg måte med hensyn til smitte.