Møteplass for Næringslivet i Etnedal

Klikk for stort bildeValdres Næringshage blir mer synlig også i Etnedal, og vil ha fast kontordag på kommunehuset på Bruflat andre tirsdag i måneden. Datoer for første halvår i 2021 er 12. januar, 9. februar, 9. mars, 13. april, 11. mai og 8. juni. Her kan bedrifter, etablerere og administrasjonen i kommunen stikke innom for avtalte møter, en kaffekopp for å lufte ideer eller annet.

Etnedal Utvikling, Etnedal kommune og Valdres Næringshage ønsker også å invitere til et par møteplasser for Næringslivet i Etnedal våren 2021. Første treff blir 9. mars kl 19 på Bruflat – da inviteres hele næringslivet til inspirasjon og faglig samling. Fredag 21. mai inviterer Etnedal Utvikling for møteplass med påfølgende næringspub. Mer informasjon kommer.

PÅMELDING til Møteplass for Næringslivet:

til Fredrik fredrik@valdresfoto.no eller post@valdres-nhage.no

Ring Tone Ranheim på telefon 909 741 86 om du har spørsmål!
Velkommen til interessante og nyttige møteplasser i Etnedal!
www.valdres-nhage.no