Ny hjemmeside for Etnedal kommune!

Kommunevåpen Etnedal - Klikk for stort bilde Etnedal kommune har fått nye nettsider!  De gamle sidene er borte, og vi håper at de nye sidene gjør det enklere å finne fram og finne nyttig informasjon.

Valdreskommunene har samarbeidet om utformingen av de nye sidene, mens innholdet er noe ulikt strukturert.

Stort fokus på nyttig informasjon og selvbetjening

Vi ønsker med disse sidene å presentere relevant informasjon på en enkel måte. Etter hvert vil mange av de gamle papir-skjemaene bli elektroniske. Det vil bli enklere å søke om tjenester, og behandlingen hos kommunen blir raskere og bedre.

Søkefelt i sentrum

De nye nettsidene har bedre søkefunksjonalitet enn de gamle. Det kan derfor lønne seg å bruke søkefeltet om du leter etter noe spesifikt.

Det kan være mangelfullt innhold

Visste du at en gjennomsnittlig kommunal nettside inneholder omkring 900 sider? De nye nettsidene er bygd opp fra bunnen, og vi har prøvd å fylle sidene med relevant informasjon. Det kan likevel være sider der det foreløpig mangler informasjon, men vi jobber kontinuerlig med å få på plass denne.

Vi ønsker tilbakemelding fra deg

Om det er noe du ikke finner, eller om du oppdager lenker som ikke virker, er det fint om du bruker funksjonen "Fant du det du lette etter" nederst i artikkelen/søkeresultatet. Svar "Nei" på dette, og spesifiser hva du så etter, så skal vi forsøke å bli bedre. Vi har startet med blanke ark, så vi setter stor pris på innspill fra deg om forbedringer som kan gjøres i fremtiden.

Vi håper du setter pris på de nye sidene!

Kari Småladen