TV -aksjonen 2020 i år går til å bekjempe plast i havet

Klikk for stort bildeEtnedal og Etna er tett koblet sammen, og vi i TV-aksjonskomiteen har valgt å ha fokus på lokal forurensning ifbm årets TV-aksjon som er den 18.oktober. 

Plasten i havet kommer jo fra et sted, nemlig elvene og bekkene våre, så selv om WWF og TV-aksjonen tar tak der problemet er størst, har vi alle en jobb å gjøre! I likhet med forurensning ellers, kjenner plasten ingen landegrenser, og både plast og mikroplast utgjør en stor miljøtrussel på mange nivå.

Årets TV-aksjon blir digital og vi håper etnedølene fremdeles vil være med å bidra i denne dugnaden. Dugnadsinnsatsen i Etnedal har alltid vært god og vi har i mange år vært på topp i TV-aksjonen. TV-aksjonen som institusjon og fellesdugnad er noe vi bør hegne om. Covid-19 gjør at det ikke blir noen bøsseaksjon dør-til-dør i år. Innsamlingen i år blir med digitale bøsser, og det er enkelt å registrere seg som digital bøssebærer på blimed.no. Ellers kan du søke opp en digital bøsse i Etnedal og gi i en av dem.

Lokale bøsse

Aksjonskomiteen i Etnedal består i år av Allic Lunde Nermoen, Martin Hansebråten, Ole Morten Fossli, Inger Toril Holte Breien og Ingjerd Thon Hagaseth som alle har opprettet en digital bøsse.

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde