Tilfeldig trekning blant alle bidrag: Ingun Kompen. Gratulerer!
Vinner kan komme innom på servicetorget og motta premien som er boka «Lyset frå elva» av Einar Sigstad og gåvekort på 500kr frå Matkroken.

Valdreskommunene har et felles prosjekt i gang denne vinteren. Tanken bak er at vi ville være tjent med om næringslivet i dalen får flere ben å stå på. Det er stadig flere jobber som kan gjøres fra hvor som helst. Da er det lurt at «våre» folk får kompetanse på disse tingene.

Kommunen har engasjert Norconsult AS i arbeidet med revisjon av arealdelen.
Norconsult As har nå ferdigstilt en silingsrapport som er en dokumentasjon av vurderinger og siling av innspill til planen.

I regjeringens forslag til Statsbudsjett for 2019 er det satt av 291,985 millioner kroner til "Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier".

18. okt. 2018 starter vi med direktesending av kommunestyremøtene!

Du kan følge sendingen ved å klikke deg inn på fanen Politikk og deretter Direktesending av kommunestyremøte eller direkte på denne lenken https://companycast.live/player/1e45p9c0

Den 17. oktober var Trygg Trafikk i Etnedal for en gjennomgang av kommunens arbeid med trafikksikkerhet. Ansatte fra flere enheter, hovedverneombud og kommuneledelsen informerte om det praktiske arbeidet med trafikksikkerhet, rutiner og dokumentasjon. Etter gjennomgangen kunne Trygg Trafikk gratulere Etnedal kommune med godkjenning som trafikksikker kommune.

Oppland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) skal dele ut Trafikksikkerhetsprisen 2018 for forebyggende trafikksikkerhetsarbeid. Kommuner, skoler, organisasjoner, foreninger og enkeltpersoner i Oppland kan nomineres.

Den 18. september 2018 ble den første vigselen i Etnedal kommune gjennomført av ordfører! Vi ønsker å gratulere brudeparet i anledning dagen.