Formannskapet vedtok 12.10.2017 at trafikksikkerhetsplanen for Etnedal skal revideres.

Monica Acatrinei (35) fra Bagn er ansatt i stilling som enhetsleder for barnehage, kultur og integrering fra 1. februar.

30. Januar kl. 18.00 i Etnedalshallen

På kommunestyremøtet 14. desember ble gavemidler fra Lenningen-midlene delt ut.

Ungdomsklubben vil fra 14. desember til 2. mars prøve ut nye åpningstider. Det blir klubb for 6. – 10. klasse torsdager kl. 18.00 - 21.00. Fredager blir det klubb for 10. klasse og oppover kl. 19.00 - 22.00.

Etnedal kommune har sendt ut brev til eiere av hus og bruk hvor vi har registrert at det ikke er fast bosetting. Bakgrunnen for brevet er at Etnedal kommune ønsker å legge til rette for at de som ønsker å kjøpe eller leie bolig i Etnedal skal få muligheten til dette.

I disse dager driver Valdres Flis og Landskapspleie hogst langs Etna. Hensikten er å åpne opp slik at elva blir mer synlig. Ryddingen vil foregå på 12 utvalgte steder.