Soloppgang på Bruflat

I regjeringens forslag til Statsbudsjett for 2019 er det satt av 291,985 millioner kroner til "Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier".

Bønder i Valdres og omegn inviteres til informasjonsmøte om Inn på tunet.

Onsdag 21. november kl. 18.00 – 21.00 i Valdres næringshage på Fagernes.

Lyng 2

Sitt du med eit fint bilete eller to av naturen og dyrelivet i Etnedal?
Etnedal kommune utarbeidar i desse dagar eigen kommunedelplan for naturmangfald og ynskjer å bruke dyre- og naturbilete i frå Etnedal i planen.

Lyng 1

Høsten er influensatid, og for noen kan det være farlig. Har du ikke tatt vaksine enda tar legekontoret gjerne imot deg mandag, tirsdag, onsdag eller fredag.

18. okt. 2018 starter vi med direktesending av kommunestyremøtene!

Du kan følge sendingen ved å klikke deg inn på fanen Politikk og deretter Direktesending av kommunestyremøte eller direkte på denne lenken https://companycast.live/player/1e45p9c0

Den 17. oktober var Trygg Trafikk i Etnedal for en gjennomgang av kommunens arbeid med trafikksikkerhet. Ansatte fra flere enheter, hovedverneombud og kommuneledelsen informerte om det praktiske arbeidet med trafikksikkerhet, rutiner og dokumentasjon. Etter gjennomgangen kunne Trygg Trafikk gratulere Etnedal kommune med godkjenning som trafikksikker kommune.

No nærmar det seg Kulturdagatn i Etnedal 2018. Det blir fleire forskjellige konsertar, foredrag og aktivitetar frå 20. til 28. oktober.

Velkomen til opning på handverkmessa på Skogtun laurdag 20. oktober kl 12.00.

Oppland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) skal dele ut Trafikksikkerhetsprisen 2018 for forebyggende trafikksikkerhetsarbeid. Kommuner, skoler, organisasjoner, foreninger og enkeltpersoner i Oppland kan nomineres.

Etnedalsdagane gul

Lag og organisasjonar kan søkje om å arrangere Etnedalsdagane 2019. Dei som ynskjer å vera arrangør må arbeide i samsvar med statuttar for arrangementet. Søknad sendast: Komiten for Etnedalsdagane, v/kulturkonturet i Etnedal kommune, Kyrkjevegen 10, 2890 Etnedal, eller monica.acatrinei@etnedal.kommune.no seinast 1. desember 2018.
Kontakt kulturkontoret for kopi av statuttane.