wiliam-dalen-drommestipend_resize

100 stipend a kr 15.000 blir i mai/juni delt ut til kulturutøvarar frå heile landet. Det er no opent for å søkje om å bli nominert til Drømmestipendet i Etnedal kommune.

Flotte skiløyper

Påminning om søknadsfrist for å søke støtte til stigar og skiløyper som er 15. februar.

Du kan følge direktesending fra kommunestyremøtet ved å klikke deg inn på https://companycast.live/webcast/8e-1llj3/

Penger

Kommunestyret vedtok i møte 18.12.2018 budsjett for 2019, samt økonomiplan for 2019-22. Du kan lese dokumentet her

Bilde ansatte 25 år 2018

Tirsdag 18. desember hadde kommunestyret markering for ansatte som i 2018 oppnådde 25 års tjenestetid som ansatte i Etnedal kommune.

Marit Lund som jobber i Eventyrskogen barnehage og Bente Evensen som jobber i hjemmehjelpsordningen hadde begge nå 25 års tjenestetid.

Vinnerbilde

Tilfeldig trekning blant alle bidrag: Ingun Kompen. Gratulerer!
Vinner kan komme innom på servicetorget og motta premien som er boka «Lyset frå elva» av Einar Sigstad og gåvekort på 500kr frå Matkroken.

Valdreskommunene har et felles prosjekt i gang denne vinteren. Tanken bak er at vi ville være tjent med om næringslivet i dalen får flere ben å stå på. Det er stadig flere jobber som kan gjøres fra hvor som helst. Da er det lurt at «våre» folk får kompetanse på disse tingene.

Kommunevåpen Etnedal

Kommunen har engasjert Norconsult AS i arbeidet med revisjon av arealdelen.
Norconsult As har nå ferdigstilt en silingsrapport som er en dokumentasjon av vurderinger og siling av innspill til planen.