Galleriveggen på Blaafladt spiseri har fått ny kunst. Anne Synnøve Steinset er født i 1968, vokst opp i Etnedal, og flytta til Oslo i 1987. Fra 2010 har hun holdt til på Brandbu, der hun arbeider som lærer og lærebokforfatter. Hun underviser blant annet i Kunst og håndverk, i tillegg til at maling og tegning har alltid vært en viktig interesse og fritidssyssel.

Her blir det kunst- og håndverksutstilling, i tillegg til mye god underholdning fra scena.
Det blir aktiviteter for store og små, og salg av rømmegrøt, grillmat, kaffe og vafler.

Helga 20-21 juli er det tradisjonelle Etnedalsdagar på Valdres Folkemuseum. Då er det liv i Etnedalshusa, Flatigarden og Prestøyen. Handverkarar viser og sel gjerne av sine produkt, historia til husa blir fortald - og det er mykje å sjå og oppleva på museet.

Dører og glas frå Liahaugen gis bort! Er du den rette eigaren?
Send oss ei melding! På slutten av 1990-talet vart det take ned eit hus på Liahaugen, ein tidlegare husmannsplass under Nørre Lunde. Tanken var å seta opp att huset, men det vart ikkje realisert. 

Glade barn.

Å være besøkshjem innebærer at du tar imot barn eller ungdom én eller flere helger per måned, og kanskje noe i ferier. Det er viktig at du er en trygg og stabil voksen med husrom og hjerterom.

 

 

I 2016 kom en ny forebyggende forskrift som omhandler feiing og tilsyn av alle boliger, støler, seterhus, hytter og fritidsboliger. På bakgrunn av dette er Valdres brann- og redningstjeneste IKS i gang med planlegging av feiing og tilsyn av hytter og fritidsboliger.

 

 

Du kan følge direktesending av kommunestyremøtet ved å klikke deg inn på https://companycast.live/webcast/1e61pnm7/

Kommunestyret har vedteke reviderte mål for hjorteviltforvaltninga i Etnedal.

 

Etnedal kommune ønsker også i år velkommen til sommer i parken på Bruflat for lek og sosialt samvær.

Les mer her:

 

Du kan følge direktesending av kommunestyremøtet
ved å klikke deg inn på:

https://companycast.live/webcast/41e72j2/